Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det leende du log

allt var bra
tills du log mot mig

fotografiet sökte mina tårar

kanske var det alkoholen
eller också var det bara du
och allt det som vi hade

borttränger mina tårar
tills blodsdropparna
översvämmar livet

jag kan dö
utan att få uppleva
ditt leende
igen




Fri vers av Daybreaker
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-12-18 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker