Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterns vilseledande viskningar

iklär mig oron som sår
de föräldralösa barnens klagosång
önskar livmodervärmen åter
kämpar mot mitt värdelösa
och den hopplösa vreden

iklär mig visdomen som lidande
virrig, missmodig och trött
väntar på vad som helst
vadar i välbefinnande
och bortkastade mirakel

iklär mig vintern som bomull
virvlande vindar vandrar
skriver ord om illvilliga varför
och det vilda vita
vinterns vilseledande viskningar




Fri vers av Daybreaker
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-12-18 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker