Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av en annan tid

Bossen var på nå´n kanal
”Born to run”-turnén
Åh jag ville vara där
I raden närmast scen´

Dylans röst har tiden strypt
Cash han dog 03
Hjältar av en annan tid
Jag hade velat se

Mina profeter tynar bort
Mitt ansikte är ungt
Rösterna har väglett mig
Jag frågar därför lugnt

Ödet? Gud? Vår skapare
det är inte illa ment
men blev jag inte född
30år för sent?




Fri vers av Grizzly
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-12-18 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly