http://hd.se/svalov/2011/03/16/chockades-over-uttalande-om/

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://hd.se/svalov/2011/03/16/chockades-over-uttalande-om/




Smutsigt!!!

 

Säg mig du som visdomen äger

som målar med sanning betald

hur kan du ens säga det som du säger

din mening verkar allt för banal.

 

Vad ville du vinna hur tänkte du

dina ord kan ej anständigt stavas

att barn med svårigheter bättre vore till

innan de föds

dess väsen ordentligt begravas

 

En galning jag tänker

en annan sort

ej av människa kan hon ha fötts

och vore hon ovän vore hon borta

hennes ord att vi aldrig har mötts!

 

En galning en tok vi när vid vår barm

förtroende folkligt vald!

En sen abort ett utsuddat namn

vore lämpigt straff till detta.

 

Hur kan man HUR KAN MAN

jag blir alldelses stum

hur kan man sätta sig över

födelsen

skaparkraften

Bara för att

rubriker man behöver?




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-23 20:14



Bookmark and Share


  yta
Men vilket fruktansvärt uttalande. Jag blir som du stum!!!
bra att du skriver din text som är väldigt stark och talande.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP