Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

experimentet

Vi tog en mörkhyad person
och fick inte kalla honom neger
vi tog en ljushyad blondin
och kallade henne öhm, Blondin

Vi tog en vit dator med en svart skräm
kopplade in hjärtfrekvensen
och se
de slog ju på samma sätt

Vi försökte motbevisa Einsteins teori
om att den mörkes inte skulle slå alls
och att blondinens skulle slå grymt snabbt
(försök i att ersätta hjärnkapaciteten)

det gick inte så bra
för gubben Einstein var ju så berömd
och vi var ju så desperata

det gick uselt
efter strömavbrottet




Fri vers av puzzlekid
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:08



Bookmark and Share


  Wretling
Ja ler :)
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid