Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick


Jag var den avsatte kungens son
Usurpatorns nattlige utsände
stod böjd över min säng
redo med kudden

I drömmen uppsökte jag
en öde strand
där något gåtfullt
stod skrivet i sanden

Ett välkomstord
som förklarade allt
från det första ögonblicket
till det sista

Utanför fönstret
grydde en alldeles
vanlig dag
för första och enda gången
Medvetna därom
började fåglarna sjunga




Fri vers av Nitram P
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 18:51



Bookmark and Share


  Jaseph
En sorglig och välskriven historia.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P