Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns, men bara i fantasin

Utan dig bygger jag en saknad, varvad med bildlig existens drömmer jag i färger

Du ser mig mot dagar av vårens vakna himmel, förnimmer känslan av närhet

Orden lades mot mitt öra, i en hemlighet,  som varade ett ögonblick mot evigheten

I djupet av väntande blickar, lades vår tid som en målande passion..

En tavla mot näthinnan.. Ett minne om våren




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-26 22:36



Bookmark and Share


  PPQ
underbar
2011-04-18

  Ninananonia VIP
Så vacker!

Fantasin är vacker :)
då saknaden fylls på.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP