Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget utav det vi ser är verklighet.


Var finns verkligheten?

Vi ser saker
Vi ser allt som händer
Vi ser allt som det vore en dröm

Vi lever ständigt med våld, mord i Vår undermedvetna
Vi söker ständigt efter verkligheten
Som vi ser i våra drömmar

Verklighet, verklighet - var finns Du?

Vi är inte oss själva
Vi härmar varandra
Vi litar icke på varandra
Vi säger ord men
Vi menar inte orden Vi just sagt

Mord, mord, mord - det är en av dessa vardagliga rubriker
i Dagens tidning
Vi bläddrar sida efter sida som det vore inget som hänt

Det är så vanligt nu
Så att Vi inte ens bryr Oss om mord mer
Vi bryr oss om att överleva

Det är vårt mål, i vårt sjuka samhälle

Överleva - Vårt mål




Fri vers av Glassplitter
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-12-19 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter