Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuk?

Du påstår vara jag,
Du heter det jag heter,
Du har bilden jag har,

Vad fan är det med Dig?
Har du inget liv?

Du låtsas vara jag,
Du försöker skriva som jag gör,
Du tror alla är så dumma,

Vad fan är det med Dig?
Har du inget liv?

Du försöker vara lika vacker som jag är,
Du försöker vara llika smart som jag är,
Du försöker vara den jag är,

Vad fan är det med Dig?
Har du inget liv?

Du har inget liv,
Snarare du kan aldrig leva mitt liv
Det liv jag lever nu

Det är mitt, för alltid.

Acceptera, monkey-babe.




Fri vers av Glassplitter
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-01-29 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter