Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi förstår inte hur snabbt allt kan gå till...


Nära & kära

Vi njuter av tiden med våra nära & kära
Vi ler med de
Vi ser deras lyckliga blick, som riktas mot oss

Vi ser inte deras sorg
Vi förstår inte deras sorg
Finns bara en som förstår en sorg
Sorgens känsla kan endast beskrivas av en
En, den som känner sorgen kan beskriva den

Vi njuter av tiden
Så mycket som möjligt

Det hela lyckliga,
lyckliga bilden kan förvandlas snabbt
Otroligt snabbt
Innan du ens hinner blinka har någon av dina
Nära & kära dött

Du förstår inte,
du bara står där
Förtvivlad och omtumlad
Tårar floder,
men för vad förstår du inte

Din, nylige levande nära & kära har levt och kramat om dig
Är nu död
Död, för evigt
Kommer aldrig tillbaka

Du kommer aldrig få se din älskade nära & kära något mer
i leenden, lyckliga blickar
Du kommer bara få se ett sorgligt grått ansikte
Känslolös, kall
Ansiktet som nyss var full av känslor, värme och solstrålar
är nu borta

Du kommer förstå med tiden, men
minnas ögonblicket kommer du aldrig kunna göra

Ta vara på dina nära & kära
Älska dom som det vore sista dagen




Fri vers av Glassplitter
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-12-19 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter