Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofullständigt.

 

 

Det är bara allt det där och

tystnaden emellan orden

små små punkter på linjerad rad ingen vill röra.

De flyter ju så bra där, ostörda.

 

Fast egentligen är vi ju redan talade.

måladen på en värdslig canvasduk, se, där är jag

däruppe på hustaken, jag kan se mig själv hur jag hukar.

Och du därnere, rakryggad.

 

Läst är du likafullt och markerad.

Utställda på gallerian, kan vi vara naknare än så?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-31 11:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oh fylld/full ständigt

ljusseende varandra
2011-03-31

  ULJO
Läsvärda rader som ger många infallsvinklar. Toppen.
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP