Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk som inte fattar..

Jag hatar att folk inte ser mig för den jag är.
Ni måste lära er att hantera mina känslor.
Jag kan inte rå för hur jag är.
Förut sa jag att jag hellre skulle vara blind än att se mitt liv utan dig.
Jag har ändrat mig nu, jag vill inte vara blind, jag ser hellre mitt liv utan dig.
Du gör mig ledsen med ord som sårar.
Jag vågar inte säga nåt.
Du som är så känslig.
När jag för engångs skull är lite deppig, så får jag inte det.
Hatar det här. tack och godnatt kärleken du sårar mig bara hela tiden.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 21:04



Bookmark and Share


  aol
känner igen bra skriftat
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt