Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är väl här jag skulle skriva något fint, right? Nä.


Vem skulle ha trott?

Vem skulle tro,
Att den jag skulle komma att
längta efter,
sträcka mig efter,
skrika tyst efter,
skulle vara du?

Vem skulle tro,
att jag skulle gå emot
alla mina ideal,
och falla hårt,
så hårt,
mot betongen utanför skolan
varje gång du går förbi?

Vem skulle tro,
att jag att jag kunde,
kunde gråta strömmar
för en pojke som du?

Vem skulle hoppats,
att du,
med alla dina problem,
skulle bli pojken jag
älskade av hela mitt hjärta,
för första gången någonsin?

De är säkert besvikna.
Det är väl du också,
Som inte verkar förstå.
Kanske vill du inte förstå?
kanske är det jag som inte vill förstå?

Jag älskar dig.




Fri vers av nattdagg
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 20:14



Bookmark and Share


  Coinriocht
Väldigt fin dikt =)
Känner igen känslorna
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

nattdagg
nattdagg