Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken finns kvar

Dom kan aldrig få mig att tro att du är borta
Dom har fel för jag kan höra din röst

Min kärlek till dig kommer att leda mig till dig
Och därifrån kommer jag föra dig hem
Bort från det som tog dig från mig

Du ska stanna hos mig för alltid

Dom får tro att jag är galen
Dom kan ändå aldrig stoppa min kärlek

För ingen kan förstå att du fortfarande behöver mig
Och de hör inte din röst ropa
Som jag gör

Din kropp må vara borta
Men det finns ingen som kan döda banden mellan oss




Fri vers av Fia
Läst 690 gånger
Publicerad 2005-12-21 17:21



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
va sorgligt och starkt och det känns äkta...
2005-12-27

  Rachel Roth
kärleken finns kvar, det kan ingen ta ifrån dig
den överlever också döden..
du har skrivit en text som berör mycket starkt
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fia