Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Du får mig att le
som ingen annan.

När du är borta
så saknar jag dig.

Jag kanske inte
saknar dig hela
tiden, men det
är för att jag bär
med dig dygnet
runt för att..

jag älskar dig.




Fri vers av blanktblad
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad