Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallå?!

Jag försöker nå dig,
Men jag känner mig bortglömd...




Övriga genrer av Pauliina
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-12-22 22:15



Bookmark and Share


  yoyyo
äckligt
känner precis så där
håller med dig
Hallå?!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Pauliina
Pauliina