Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider

Lilla stråle av guld, mot livet ler min längtan

Glädjen sprider värme genom kropp och själ

I livets vagga ser jag dina rörelser, din existens

Tårar letar sig ner för min kind, jag blir varm inombords

Vad jag längtar att få hålla dig i min famn

 Lilla tös, vad farmor ska älska dig




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-27 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fin! :)
2011-04-28

  Junitvillingen
Wow så fint vännen...blir tårögd...är ju farmor själv...du har SÅ mycket underbart att se framemot!!
2011-04-28

  aol
känner igen är själv morfar
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP