Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad dig som antingen hette Jenny eller Jennifer. Definitivt något på J, i alla fall.


Dikt nr. 4

Vi träffades vid Handenterminalen, där på Kina-krogen.
Du hade lyckats ta dig in, fast du knappt var könsmogen.

Du var inget speciellt, ett ansikte bland andra.
Men våra behov och begär förde oss till varandra.

Först spela du svår, men kom senare omkring.
På handikappstoaletten visa du upp dina string.

Kan inte påstå du var vacker, men ändå helt okej.
Vi lämna våra umgängen och begav oss hem till dig.

Där lyssna vi på skön musik, och rökte några träd.
Och drunkna i varandras saliv, svett och säd.

Jag vänta tills du somnat och kysste då din panna,
steg försiktigt upp ur sängen, för jag kunde inte stanna.

Fortfarande jävligt yr, var tur jag inte spydde.
Satte på mig mina kläder, öppna fönstret och flydde.

Hoppas jag inte såra dig, av snubbar finns det fler.
Farväl, kära du, vi ses nog aldrig mer.




Bunden vers (Rim) av gulaschbaronen
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-28 22:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kan man inte ta köksvägen duger fönstervägen alldeles utmärkt. Rim på rim om ett nattligt lim, duger som efterrätt till morgongröten.
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

gulaschbaronen
gulaschbaronen