Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acceptans

Ont kan gå över
lämnar avtryck
mjuk kontur vid
gränslös strand

Smärtan sakta
bleknar färgar
ebbar ut vid
vågens hand

Havet omsluter
för mig ut
virvelflod
till okänt land








Fri vers av lussiana
Läst 534 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 07:54



Bookmark and Share


    lussiana
;) Tack!

2016-10-19

  Solstrale VIP
Väldigt fint! Bokmärket därför! Tack snälla du! :)
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lussiana