Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


kärlek eller döden

Plocka isär mig
i tusen bitar
och sätt ihop mig
endast
då du är redo
att älska mig!




Fri vers av Miquell
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miquell