Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger är ett liv?

Hur många gånger är ett liv?

Kanske kan vi finna frid i mitt inre
om jag rannsakar det som skall komma.

Jag kan förstå och respektera
dina tankar om mig.

Men jag kan inte ändra
de strängar som gett mig liv.

Hur många gånger är ett vi?




Fri vers av Daybreaker
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-12-24 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker