Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Vackra

lämnar inga spår

suddar ut mig själv ur dig
och det vi hade

om du nu ska lämna mig
så får du inte behålla någonting
av mitt vackra




Fri vers av Daybreaker
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-12-24 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker