Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har bundit fast dig i sängen.


har bundit fast dig i sängen

kittlar lätt dina erogeniteter
och dina känsliga sinnen

dina ögon visar en falsk oro

din rädsla är dold
bakom begärets dunkla fasad

du savar

ditt kön leker vilda ilningar
och kallar på mina fantasier

biter lätt ditt kön
du stönar ömt

biter igen
tills du blöder
drar och sliter
tills du förblöder
och kroppen vilar tung
på tunna sidenlakan av blod

blodstänk och järndoft
låter mig vila

kryper upp tätt intill dig
och känner den närhet
som aldrig tidigare varit




Fri vers av Daybreaker
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-12-24 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker