Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln i fönstret mittemot

Det står en ängel i fönstret mittimot.
Hon bär en skrud av värme och ljus.
En ängel med en gloria av liv.
Ett ögonblick finns hon där,
ängeln i fönstret mittemot.




Fri vers av nilla
Läst 519 gånger
Publicerad 2004-07-18 21:18



Bookmark and Share


  fannyy
så vacker :) bra!
2004-09-20

    sister under the sun
dikt med mycket "värme"... Om du förstår vad jag menar..
2004-07-20
  > Nästa text
< Föregående

nilla