Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När läpparna strejkar



En gång var jag ung och bekymmerslös,
Hade inga problem som var tvungna att lösas.
Ordet ledsen existerade inte i min värld,
Jag var alltid glad med ett ständigt leende på läpparna.
I går log jag, I dag strejkar läpparna.




Fri vers av nilla
Läst 581 gånger
Publicerad 2004-08-13 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nilla