Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Fronda)


Underbar

Du är Vacker som du är

Du måste vara som du var

Det är knappast fel på dig

Det är fel på hur världen är idag

Knyt båda nävarna

och fokusera på bra

För inners inne

vet dem om att

dem har fel och du är Underbar




Fri vers av Benjamin Gullbing
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 18:34



Bookmark and Share


  Anna*
Suverän! Gillar ♥
2011-05-22

  filosofian
precis! :D
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Gullbing