Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att i drömmen få vara kär är inget besvär.


jag letar i mina drömmar efter dig!

Jag önskar jag var kär
Att drömprinsen var här
Att på moln sväva få
Att ta leendet på

Att få känna lycka
Strunta i vad andra tycka
Finna livets mening
Utan någon försening

Att få vara underbart kär
Utan att något tär.
Omöjligt blir möjligt
Inget är oböjligt.
Allt är nu,
Jag är du.


Älskar att drömma,
Har svårt att glömma.
Drömprins i drömmen min,
Finns jag i drömmen din?




Fri vers av nilla
Läst 537 gånger
Publicerad 2004-07-19 13:51



Bookmark and Share


  fannyy
skrivet! underbar rimning! :D jättefint skrivet, verkligen.
2004-08-14

  Manal
Vad kan jag säga,vem har inte sånna tankar? hehe Mkt bra skrivet =)
2004-07-21
  > Nästa text
< Föregående

nilla