Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt fågeln dö

Vi har något fantastiskt på gång
Vi tänker avskaffa sårbarheten
Maximera lönsamheten
Förbjuda långsamheten

I vår värld utan offer
Får förövarna osedda smyga ut
Här har inga brott blivit begångna
Här finns inga pekpinnar
Inga rätt och fel
Vi kan kalla det frihet och tolerens

Och sen så väljer väl subjekten själva
Och den som drabbas är väl svag
Och min egen fria vilja äger väl jag

Så låt fågeln dö
Den kan ju inte flyga
Den har ju tappat sin funktion
Det var aldrig mycket till köpkraft
I de där spräckliga vingarna




Fri vers av jagärmonstret
Läst 449 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-05 12:41



Bookmark and Share


  M_Franke
Underbar och berörande text
2011-06-06

  Nanna X
jag gillar det här på nåt sätt
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

jagärmonstret
jagärmonstret