Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet

Kom
i dröm
där vi kan nå varandra
var vi än befinner oss
kom och stanna hos mig
eller för med mig
till något nytt
visa mig
din värld
där dröm och verklighet korsar varandra

låt oss gå på den skarpa eggen
mellan dröm och verklighet
skapa en värld
där vi får vara med varandra

kom i mina drömmar
väck mig till en ny verklighet
där vi inte behöver drömma för att få se varandra

kom till mig i verkligheten
gör drömmarna till liv
lev ut dina drömmar
med mig

verkligen
dröm oss fria
till en drömlik verklighet

dröm
och vakna hos mig




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-24 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP