Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botten av ytan




utan trosor & strumpor eller skor
vandrade hon längs en glasströdd
väg, låg hon i sylvasst gräs & lät
sig fyllas för att kunna tömmas







Fri vers av Sabina Svensson
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-06-27 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson