Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina läppar har tyst lovat


mina läppar har tyst lovat
röra vid dig
kyssa dig i nacken

när du är mitt uppe i något
vanligt
vardagligt
mitt i något
som tar all din uppmärksamhet
när jag ostört ser dig
just som den du är
bara du

inte så bara
men bara den du kan vara
för mig i mina ögon

mina fingertoppar
har lovat mig
att stryka dig
sakta över ryggen
snudda där tyg möter hud
rita mönster
finna dina inre mönster

se ditt mjuka leende
befriat från vardagens stress
ett lättat leende
som visar njutningen
av samvaron
i närvaron

mina läppar har lovat att bara uttala ditt namn
ljudlöst
tills mina läppar får lära känna ditt namn

mina händer
söker än blint
att få röra
snudda
dig




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-07-02 22:08



Bookmark and Share


  queenia
ljuvligt vackert, så sensuellt så jag får rysningar.
.. alla önskar den här sortens kärlek... - och ibörjan finns den där.

men vad händer sedan....

tack för dina ord... Q.
2011-07-06

  Anna Nickolausson
en känslorik berörande text som fångar upp en direkt
2011-07-05

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och berörande
2011-07-04

  arja savela
vackert och skönt skrivet som bara du kan....
2011-07-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Wow, så vackert =)
2011-07-03

  sulimaa
Fantastiskt vackert och ärligt berörande ...
2011-07-03

  M.A.J.R
väldigt enastående skrivet
tycker om denna
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP