Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma slitna vardag

Det är nu man borde sova
Alla säger det
Alla gör det

vill inte vara en i mängden
dras ändå in i klumpen
kan inte ta mig ur

Tunga andetag
i en luft där alla har
andats samma syre

Eko av andras minnen,
tankar, utslitna utopier

Inget nytt tränger in
ens genom de tydliga
sprickorna i fasaden

Det är nu man vaknar
Alla gör det
men någon trotsar

och vaknar inte mer




Fri vers av Elin Persson
Läst 446 gånger
Publicerad 2011-07-12 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Persson
Elin Persson