Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässiga dilemman

Jag kan bli allt det du vill att jag ska vara
Jag kan bli glad och lycklig av att se dig
Destruktiv, arg och småsint
Jag kan bli irriterad, överlycklig och exalterad.
Men jag vill inte bli något utan att vara mig.
Så för dig tänker jag inte låta autopiloten gå på.
Det kommer bli jobbigt, för att jag kommer göra dig besviken, arg
Du kommer ångra dig, men förhoppningsvis inte tillräckligt för att låta mig gå.
För en gångs skull kan det väl vara äkta.
Känslor jag känner för att de känns och inte för att de borde kännas.

Rädd
För att det ska gå fel, för att låta någon in på livet
På språng
För att slippa det och fortsätta för mig själv.

Men något får mig att ändå stanna kvar i cirkusen något längre.
För vem vet vart detta tar mig?




Fri vers av Elin Persson
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Persson
Elin Persson