Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gång

En gammal kvinna ligger i sin säng, nöjd med sitt liv och önskar få avsluta sina

dagar snart, men dagarna känns långa och

hon är trött på vänta på denna långdragna process

Kvinnan mitt i livet önskar få se sina barn bli vuxna och kunna bli gammal med sin

älskade vän, men sjukdomen tömmer hennes kropp på liv och kraft

Livets gång haltar, gör mig arg och ledsen på en gång

men jag styr inte över livet eller varje människas öde

Dock önskar jag att man fick vara Gud för en enda dag, fördela tiden mellan dem

och kanske ge dem lite mer livskvalitet deras korta tid kvar på denna jord

Men livet är inte rättvist eller inte förutsägbart, men skört och bräckligt

Livet kan förändras på en sekund och ingenting blir någonsin som förut




Fri vers av ässet
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-07-23 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ässet