Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig igen

Dina hårda ord trasar sönder min själ igen
Hur ska jag kunna tro på dig imorgon
när du säger att du älskar mig

Men för varje gång blir mina tårar
mindre och mindre och snart nog
finns inget kvar i mitt hjärta ämnat för dig

Någon sa att jag var värd att vara lycklig
hans röst var mjuk, hans ögon varma och tanken
på honom, får en styrka att växa i mig

Jag tänker bli lycklig igen




Prosa av ässet
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-25 00:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berörande poesi, om lyckans vara och kunna !
2015-06-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar framtidsanda, må lyckan komma snart
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

ässet