Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syra mot min hud


Drömmars sötma
rinner nedför mitt bröst
Dina ord är fortfarande
syra mot min hud, älskling

(Vill du hjälpa mig andas koldioxid
hjälpa mig att sudda ut förgånget tidsfördriv)

Vi gör skuggfigurer på väggarna
du och jag
De har tagit spegelns plats
och bara mina ögon kan se dig nu

(Kanske har vi trots allt tiden på vår sida
eftersom du är den jag somnar brevid)

Kunde vi förstå först då
när staden sover och vi är vakna med alla våra igår
Att vad behöver vi drömmar till
- när vi har varandra




Fri vers av Stormflicka
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-01-03 15:55



Bookmark and Share


  Rider_on_the_Storm
Jag gillade verkligen den här texten, jag önskar att jag kunde uttrycka varför men jag kan verkligen inte förklara. På något sätt så satte den sig bara fast...
2006-02-21

    BrokenHearted
början - slut alltid lika underbart.. tack för helt fantastisk läsning!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka