Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Caribbean sunset


Söndagsensam
svart kaffe
och jag pratar med skuggor mellan klockan 02 och 04

Vi hade redan gett varandra svar på frågan
(This world has gone too far)

Jag läser min almanacka och skrattar, för
svenska flaggan är ful
och jag tänker inte släppa taget
Ingen dag kan jämföras med den som har gått
(om den inte är likadan, precis)

Plasthölje
Jag önskar min hud ville sitta kvar

Men den bara faller av
Faller

(Och jag vill så gärna svettas mellan de där lakanen igen)

Istället ritar jag ångest i snön
en onsdag förmiddag
klockan 12.11




Fri vers av Stormflicka
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-24 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka