Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

het åtrå, eller helt otroligt, eller otrohet




jag hatar
minnen

jag hatar våra
minnen

jag hatar att vi har
minnen

jag hatar mig för att jag lät
någon skapa dem

jag hatar mig för att jag
låter någon skapa dem

jag älskar dig, men jag hatar mig för det





Fri vers av Sabina Svensson
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-27 02:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh. Känner så väl igen mig i dina ord. Jag har skrivit mycket om att radera minnen och göra sig fri.
2011-12-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt o väl
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson