Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt EKC no 2, Himmel no 7

Att på en natt av hedniska riter
På ett bord avsett för synd
Få dansa med dig
Till djävulens rytmer
Få se in i dina sotade ögon
Det är himlen




Fri vers av knegolf
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-01-04 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf