Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det frestande, När du ser den framför dig


LÄS INTE!

Visst är det svårt att sluta,
När man väl börjat.

Visst känns det bra,
Att läsa något man inte ska.

Visst är det spännande,
Att veta att man kan bli upptäckt.

Visst är det du,
Som läser det jag skriver.




Övriga genrer av nilla
Läst 661 gånger
Publicerad 2004-07-22 18:17



Bookmark and Share


  fannyy
att man läser, när de står att man inte får! bra text också, den här var bra!
2004-08-14

  Mercurio_Montaque
Väldigt smart upplägg.....
Den påminner oss starkt om hur envisa vi människor är....
Det förbjudna är just det vi åtrår....
Det ligger i vår natur....
Curiousity is what killed the cat.....
Alltför nyfikna är vi....
Bra skrivet.....
2004-07-31

  Martin VIP
Läser du detta Nilla så har vi båda lätt att falla för frestelser. Ibland, som i det här fallet är jag glad för den egenskapen! Hohoho(ville skriva hihi men det var ju upptaget av Cathy och Majsi)
2004-07-23

    Mejja
Skrattar!!! Känner mig riktigt påkommen... slänger en blick över axeln... nej ingen annan som ser... Hihihi
2004-07-22
  > Nästa text
< Föregående

nilla