Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du äta jordgubbar med mig?


det kunde inte
varit mer misär
att leva normalt
är så långt borta
bryr mig inte längre
bryr mig inte
misär
misär
misär
skjut upp
i mina vener
mörk tripp
mörk tripp
mörk
insida
misär
misär
misär
långt där borta
kanske nyktert
men här
renat i käften
rensa skallen
mörk jävla misär
mörk jävla misär
lever jag i
när folk omkring
ler




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-08-10 19:15



Bookmark and Share


  freathe
... och jag älskar titeln i kombination med resten av texten. Briljant
2011-08-15

  freathe
Sjukt bra, oerhört stark
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik