Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste härifrån..

I en vintertidig skymning
Har jag vant mig vid att bo
I brända broars skugga
Har jag slagit mig till ro

Bland ångestfyllda Flashbacks
Bland tonårsnostalgi
I barndomshemmets trygghet
Jag måste slå mig fri…

Här kan man mäta lycka
I antal dar till helg
Här ska man bota ledan
Med burk eller butelj

Min syn på framtid färgas
Av min gårdags alla kval
Ur drömmar väcks jag upp
Av småstadsideal

Här är luften tung och unken
Och fylld utav freon
Den äter upp min himmel
Jag måste härifrån..




Fri vers av Grizzly
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly