Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte som vanligt

och jag analyserar varje punkt eller frånvaro
som vanligt precis som du
tror att jag förstår alla linjer i dina händer
uppfatta, observera och placera i dåraktighet

men när jag skapar en bild av just dina ord
just dina
då skapar jag inte som vanligt
då är jag gud och du är jorden
drömskt hav, gräsen och allt det vackra




Fri vers av P'u
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-01-06 00:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
och än idag undrar jag vad som var meningen bakom allt det där.
ah vafan, snart är det den sjunde dagen, å då får man vila..
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u