Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaya

Snäva bruna ridkjolar
sneda falkögon och skeva leenden
torra röster med en hint av vallmo
kyssta halsgropar och höga kindben
mjuka fladdrande vingar och omfamning
vit frasig tyll dansar på ängarna
dagg i dimman och skogsstjärna



på spårvagnshållplatsen vid Ullevi klättrar det gröna vinrankor på staketen




Fri vers av P'u
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-01-06 02:45



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Målande beskrivning och skickligt komprimerad!
Fint språk som flyter bra...
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u