Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om svampar

Att flugsvampen är giftig förstår man
Den skyddar sig därmed
mot att bli uppäten

Men kantarellen
har den inte kommit på knepet?
Eller är det så att den till och med
älskar oss människor?

I så fall är det fråga om
en ömsesidig kärlek
och sådan är alltid
vacker




Fri vers av stenhur
Läst 570 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-25 10:29



Bookmark and Share


  Nanna X
jag är kär i Herr Kantarell, så är det bara. jag äter upp honom och han växer upp igen, det är underbart.
2011-08-25

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ja, så fin...:)
2011-08-25

    ej medlem längre
Den var rar . . . :-)
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur