Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns i bruset

jag når inte fram
det är aldrig riktigt tyst

jag finns i bruset




Bunden vers (Haiku) av Grizzly
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-01-07 00:07



Bookmark and Share


  Dan Linder
Hej - vänd på steken: du är kanske du som är det livgivande bruset, hörru!
2006-01-07

  Myself
fint skrivet,om svårigheten att inte märkas eller tas på allvar.
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly