Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalvsäkert mörker.. (modifierad ånger i ett rent självmördarland)


Blodet
och andetagen

Tänderna allt djupare
in i dödshålan

Och medan rittens hårdhet
blir allt mer slutgiltig
känner jag enbart
den svarta dimman som
omsluter mig
dag som efterlängtad natt

(Syraregnet faller hårt i mitt djupa ångestfyllda tillstånd)

Värd att räddas?






Fri vers av Goth-maskin
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 12:26



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Dunkla drifter, erotiserad dödslängtan? Eller kanske överanalys? I vilket fall, mycket bra poesi.
2011-09-03

  Larz Gustafsson VIP
"Värd att räddas?"
En fråga som kräver två svar.
Ett rent medmänskligt och ett teologiskt.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin