Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför inuti


Skuggorna så ätande
ensamma
dödande

Krävs så mycket kvävande
för att orka undgå
mörkret

- Det är väl bara nån höstdepression, viskar väggarna

- Ok, om varje höst är tre miljarder ton tunga, svarar nån konstig röst i mig.

Mannen i mig sitter
och vaggar sig
och väntar
på att natten ska ta slut

Sedan kanske han till och med
hitta någon bättre
utväg från
klorna
till nästa natt




Fri vers av Goth-maskin
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-10 22:19



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
gillar rubriken!!!

Samt dikten!!!
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin