Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi blev barn igen




milen är längre nu,
rör oss
bakåt

minuterna är timmar nu,
sömn glömmer oss

nätterna är svarta nu &
någon står kvar

vem glömde vem?

vem glömde
vem






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-09 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson