Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu - njut

brandgult

djuprött

dov doft

hög luft

kall morgon

tungt duggregn

hög krage

andas genom näsan

sparka löven

fånga en blick

lev med hjärtat

värm din själ

låt dig omslutas av höstharmoni




Fri vers av Shambalaman
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shambalaman
Shambalaman